AaartNL online moderne schilderijen veilingen

www.schilderijen-veiling.nl

Is een onderdeel van AaartNL Moderne KunstSuper en is als modernekunst, schilderijen, kunsthandel, atelier en galerie gevestigd in het Gelderse Laren (gemeente Lochem). Wij veilen sinds 2005 voornamelijk modernekunst en schilderijen op deze veiling, kleurrijk en vrolijk kunst veelal van Nederlandse beeldend kunstenaars, met als hoofdgroep originele, unieke schilderijen.

De meeste kleurrijke, vrolijke, unieke en grote moderne schilderijen kopen we rechtstreeks bij de beeldend kunstenaar waarmee we regelmatig persoonlijke contacten onderhouden. U kunt deze schilderijen tegen een aanzienlijk voordeliger tarief bij ons kopen dan waarvoor deze schilderijen in galeries te koop zijn. Deze scherpe prijzen kunnen wij hanteren omdat wij lage overheadkosten hebben en genoegen nemen met een zeer kleine marge. Dit omdat we met de kunstwerken die we verkopen en de beeldend kunstenaars die ze vervaardigen “ook zelf iets hebben”. Wij gaan er vanuit dat als u bij ons een schilderij gaat kopen het bedrag dat u ervoor betaald nooit te veel is en u in het bezit komt van een waardevast schilderij waarvan wij verwachten dat  het alleen in waarde kan gaan stijgen.

Onze moderne vrolijke, kleurrijke schilderijen website is in 1995 uitgebreid met deze online moderne, unieke, originele kleurrijke en veelal vrolijke schilderijen kunstveiling waar u voordelig een origineel schilderij kunt kopen door uw bod de hoogste te laten zijn. U bepaald zelf welk bedrag het schilderij u waard is! 24 uur per dag bieden vanaf 1,- euro.

Ook laten wij regelmatig schilderijen in opdracht maken speciaal voor deze online moderne kleurrijke schilderijen kunstveiling die we dan met nog meer plezier per opbod als kavel hier te koop aanbieden.

U heeft de mogelijkheid om alle moderne, vrolijke en kleurrijke schilderijen die we in ons bezit hebben in onze galerie en atelier te komen bezichtigen. Graag wel bij voorkeur per een afspraak maken of kom langs op onze bekende openingstijden klik hier.

Kunst is kijken, ervaren, voelen, beleven en nog veel meer...... Kunst kleurt je leven en fleurt je omgeving op! Maar kunst is vooral...... ervan genieten als het aan de muur hangt! Win een of meerdere moderne schilderijen kavels op deze online moderne schilderijen galerie website en verwerf zo voordelig een origineel vrolijk kleurrijk schilderij.

Heeft u een vraag over deze online moderne schilderijen veiling die u op onze website niet beantwoord ziet, dan kunt u hierover altijd per  informatie verkrijgen. Of maak een afspraak en bekijk alle kunstwerken en veilingstukken die wij te koop aanbieden in onze kunstgalerie.

Veel kijk en bied plezier gewenst namens:

AaartNL Moderne KunstSuper
Rengersweg 3
7245 AB Laren (Gld)


Telefoon
0573 - 402 170

E-mail
info@aaartnl.nl


ING IBAN
NL67 INGB 0004 7816 90

BIC
INGBNL2A

KvK Oost Nederland
08175839
BTW
NL 001139754 B37