Betaal mogelijkheden

Betaal Mogelijkheden

U kunt via deze schilderijen veiling website op verschillende manieren veilig betalen: Heeft u een modern kunstwerk aangekocht op onze website, dan worden de betalingen via Target Pay(Target media) afgehandeld. TargetMedia is al sinds 1996 actief op de markt van online betaaldiensten onder de naam TargetPay. Zij fungeert als een intermediair tussen banken en webwinkeliers, een zogenaamde Payment Service Provider. De Nederlandsche Bank heeft TargetMedia vergunning verleend om op te treden als betaalinstelling en is gecertificeerd als Collecting Payment Service Provider door Currence. Dat houdt in dat zij aan strenge eisen dient te voldoen als het gaat om de veiligheid van de betalingen voor zowel u als ons. U kunt op de volgende manieren betalen:

Via iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw schilderij kopen en uw gewonnen kavels afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde beveiligde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL. Klik hier voor meer informatie over iDEAL.

Bancontact/Mister Cash
Bancontact/Mister Cash van Banksys is een populair betaalsysteem in België. De werking ervan is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. U voert het banknummer in en bevestigt de betaling met het beveiligingsmiddel, bijv. de paslezer, van de bank. De betaling is daarna definitief en niet storneerbaar. Let er alstublieft op dat u ervoor kiest dat de kosten in het buitenland voor u zijn (optie: OUR)

SOFORT Banking
SOFORT Banking is eenvoudig en veilig als betaalwijze in het buitenland. Bedragen zijn niet storneerbaar. Let er alstublieft op dat u ervoor kiest dat de kosten in het buitenland voor u zijn (optie: OUR) Betalen gaat eenvoudig via internetbankieren. SOFORT Banking is beschikbaar in de volgende landen:

  • Oostenrijk
  • Duitsland
  • Zwitserland

Bankoverschrijving
Overschrijven per "normale" bankoverschrijving is uiteraard ook mogelijk.
Gebruikt u svp wel de exact aan u gezonden (factuur) betaalgegevens om een juiste verwerking van uw betaling te garanderen.

Contant
U kunt uw moderne kunst aankoop ook contant afrekenen bij het afhalen. (Pinnen mag) Hiervoor bij uw bestelling aangeven dat u het aangekochte schilderij of moderne kunstwerk komt afhalen op de bekende openingstijden of na (6 dagen in de week van 10.00 tot 23.00 uur).

Alle op onze schilderijen veiling getoonde schilderijen en kunstvoorwerpen hebben wij op voorraad in onze kunsthandel te Laren Gelderland om direct aan te kopen (tenzij bij de omschrijving van het schilderij anders vermeld). We ontvangen u na afspraak gaarne of op onze openingstijden.

Bescherming van uw online gegevens zijn voor AaartNL belangrijk. Om deze reden maken wij gebruik van SSL-certificaten. De verbinding tussen de gebruiker en de webserver, mailserver, of FTP-server. Uw online gegevens kunnen hierdoor veilig worden uitgewisseld, zonder dat u het risico loopt dat deze in handen vallen van derden. Door het gebruik van deze SSL-certificaten kan u er zeker van zijn dat uw gegevens versleuteld worden verzonden en kan u op eenvoudige wijze controleren wie de eigenaar is van de website. 

 

                      

 

 

                                       

Uw schilderij bij ons afhalen? Contant betalen of pinnen mogelijk.

Valid XHTML 1.0 Transitional