Dit is een: Sculptuur, titel: 'BEELD - Vreemde vogel XXL' kunstwerk vervaardigd door: Jacqueline Schäfer.
Jacqueline Schäfer - BEELD - Vreemde vogel XXL
Jacqueline Schäfer - BEELD - Vreemde vogel XXL Jacqueline Schäfer - BEELD - Vreemde vogel XXL Jacqueline Schäfer - BEELD - Vreemde vogel XXL
 
Startprijs: € 375,00
Opbod: € 1,00
Huidig bod: € 375,00
Sluitingsdatum: ma 19-10-20 20:30
Aflooptijd:
Login of registreer hier om te bieden
Naam: BEELD - Vreemde vogel XXL
Afmeting (BxHxD): 100 x 75 x 40 cm
Galerieprijs: € 2.500,00
Onze prijs: € 1.750,00
meer kunstwerk informatie »»
 

Overzicht van de laatste bieders

 

Er is nog niet geboden


Over dit schilderij

Zeer groot beeld van Jacqueline Schäfer met als titel VREEMDE VOGEL XXL. Uiteraard handgesigneerd. Het formaat is maar liefst 75 (hoog) x 100 (breed) cm. Het beeld kan niet worden verzonden (< 30 kg).

 

Het kunstwerk kan niet per post verzonden wegens gewicht van 30 kilo.

 

Afhalen in Laren Gelderland of per koerier tegen meerprijs bezorgen is wel mogelijk.

 

 

Jacqueline Schäfer woont en werkt in Amsterdam. Daar deed zij ook in 1989 eindexamen aan de Gerrit Rietveld Academie. Tot dat moment was het schilderen toch vooral iets wat zij voor zichzelf deed en slechts met weinig anderen deelde. Een expressiemiddel. Toen ze ontdekte dat het ook een communicatiemiddel was gaf dat het schilderen voor haar een extra dimensie. Tijdens haar studie ging ze op zoek naar een vormentaal die bij haar paste. Ze vond er haar eigen stijl en ontwikkelde die door de jaren heen. Door het spel van duidelijke vormen, heldere kleuren en sterk gedefinieerde, zwarte contouren onderverdeeld in harmonieuze kleurvlakken is haar werk nu zeer herkenbaar..

Ze heeft gekozen voor het figuratieve, maar niet realistische beeld. Ze creëert een wereld waarin de vormen van haar figuren herkenbaar en zeer eigen zijn. De thema`s van haar schilderijen variëren van vrolijke, vreemde fantasievogels, statische en ingetogen stillevens tot vrouwelijke naakten. Die laatsten verbeelden vooral haar eigen gevoelens en stemmingen en zijn in die zin dan ook bijna zelfportretten te noemen.

Sinds 2004 maakt de kunstenares ook beeldjes van o.a. de Vreemde Vogels. Voor haar is dit een nieuwe artistieke uitdaging die ze in de toekomst, naast het schilderen nog verder hoopt te ontwikkelen. Uit al haar werk spreekt duidelijk Schäfers heldere en positieve liefde voor het leven in een complexe moderne maatschappij.

«« terug