Dit is een: Acrylverf op doek, titel: 'Genotvol' kunstwerk vervaardigd door: Liz.
Liz - Genotvol
 
Startprijs: € 95,00
Opbod: € 1,00
Huidig bod: € 95,00
Sluitingsdatum: wo 30-12-20 22:00
Aflooptijd:
bieden nog niet mogelijk
veiling start: ma 30-11-20 00:00
Naam: Genotvol
Afmeting (BxHxD): 100 x 100 x 4 cm
Galerieprijs: € 595,00
Onze prijs: € 475,00
meer kunstwerk informatie »»
 

Overzicht van de laatste bieders

 

Er is nog niet geboden


Over dit schilderij

LET OP SVP!!!
Dit schilderij is vanwegen de afmetingen van 1x1 meter niet regulier te verzenden. Afhalen in Laren (Gelderland) of per koerier laten verzenden tegen meerprijs is wel mogelijk!

Op nadrukkelijk verzoek van de makers van dit schilderij het volgende:
Dit schilderij is beschermd met Copyrights die in eigendom zijn van de makers Liz.
Gebruik van deze afbeelding is anders dan hieronder beschreven strikt verboden!
Mag ik een kopie maken van dit werk/ Liz schilderij?
Op grond van artikel 16b Auteurswet 1912 mag je enkele exemplaren van een werk/schilderij maken in welke vorm dan ook voor eigen oefening, studie of gebruik. Dit heet een thuiskopie. Een dergelijke kopie mag niet aan derden ter beschikking worden gesteld. Dit is van toepassing op alle werken op deze AaartNL site weergegeven.

Twee professionele kunstenaressen hebben elkaar gevonden in een wereld van vrolijke en kleurige schilderijen. De geboorte van Liz, de dochter van Renate Rolefes , en de kleindochter van Corrie Leushuis, heeft gezorgd voor een vruchtbare samenwerking tussen deze twee creatieve gepassioneerde vrouwen. Geboeid door de alledaagse dingen om zich heen, ontwerpen en schilderen zij op een vrolijke, warme realistische manier, waarbij zij de toeschouwer meenemen in een wereld van vrolijkheid en heel veel kleur. Liz is de naam waaronder Corrie en Renate hun vrolijke kleurige schilderijen tonen aan de wereld. De schilderijen worden dan ook door hen samen gesigneerd met "Liz" Zij schilderen zowel gezamenlijk aan een schilderij als apart van elkaar.

«« terug